×

Hiba

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but teljesitmenyturak/gaja-tour is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Gaja Tour 170/100/70/30

A Gaja Tour!

A Bakony talán legszebb tájait érintő kerékpáros teljesítménytúra, a Bakonynánáról induló Gaja Tour kerékpáros teljesítménytúra

A nem vérre menő kerékpáros teljesítménytúra kisebb távja kellemes kikapcsolódást kínál a családosoknak, míg a nagyobb távok a bátrabbaknak és a profiknak jelenthetnek kihívást. Az utak minősége (ami nem sokkal rosszabb mint a hazai hasonló kerékpáros rendezvények útvonalai) miatt időmérés nincs, csak szintidő és célzárás.

A túra négy megyét - Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém - érint!

A mezőny az alábbi településeken halad át
Kistáv: Bakonynána > Dudar > Nagyesztergár > Zirc > Olaszfalu > Felsőpere > Alsópere
Közép és hosszú távok: Bakonynána > Dudar > Bakonycsernye > Súr > Ácsteszér > Aka > Bakonysárkány > Kisbér > Bakonyszombathely > Réde > Bakonyszentkirály > Csesznek > Bakonyoszlop

A legkisebb táv egy része kisforgalmú úton halad, a teljes táv biztonságosan kerékpározható. A nagy távok alsóbbrendű utakon, kis szakaszokon főúton haladnak.

Az útvonalon a résztvevők a térség természeti és kulturális értékeinket csodálhatják meg a kerékpározás közben, 4 megyét bejárva csodálhatják meg a tájat és a hangulatos bakonyi településeket. A nagy távok érinti Csesznek várát is, ami alatt Limonádé Joe hangulatos udvarában frissülhetnek fel a bátrabbak.

Útközben frissítő pontok lesznek.
A rajtnál térképes ellenőrző szelvényt adunk, de a táblákkal és felfestéssel is jelölt útvonalak térképei honlapunkról is letölthetők!

Kiírás és regisztráció hamarosan!

Teljesítménytúrák

 


Előző Gaja Tour képekben: 2017 > 2018 > ...

{gallery}teljesitmenyturak/gaja-tour{/gallery}

 

Gajavölgy