A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Turizmus & Szabadidő

A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Hivatalos turisztikai honlap

Turizmus és szabadidő

Magyar

2017 évi Európai Mobilitási Hét - Bodajk

Programok  

Egyesületünk első alkalommal szervezi Bodajkon az Európai Mobilitási Hét programjait, és a programsorozat keretén belül második alkalommal a "Bringázz velünk!" napot, mely kerékpártúrával településeket, városokat kötünk össze, és tovább népszerűsítjük a kerékpározást.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk programjainkra!

 

Bővebben: 2017 évi Európai Mobilitási Hét - Bodajk

FALKAVADÁSZAT - KISBÉR - 2017

ProgramokLátványos lovas vadászatot rendez Kisbér a Hántai Willisits Farmon. A farm festői dombjain követhetik az eseményeket, a gyönyörű lovaktól az elegáns lovaglóruhákon át a jellegzetes vadászrituálékig, és Magyarország egyetlen vadászkutya-falkájának látványos hajszáját is látni fogják az érdeklődők.

A vadászat évszázadok óta "úri sport". Néhányan űzik a vadat, vannak, akik elítélik ezt, mások a dolog szépségét, nemes voltát emlegetik. De vajon mit tudunk a kopófalkával űzött sportról, a vadászlovaglásról? Érdekes dolog, hogy bár a nevében szerepel a "vadászat" szó, valójában szó sincs a vadak elejtéséről, megsebesítéséről.

Bővebben: FALKAVADÁSZAT - KISBÉR - 2017

Teljesítménytúra! - Tés - Római-fürdő 15/30/50

Teljesítménytúrák  

Egyre népszerűbb egyesületünk harmadik alkalommal megrendezésre kerülő teljesítménytúrája, mely tartalmas kikapcsolódást nyújt a családosoknak és nagytalpúaknak egyaránt.
A túra nagyrészt kevéssé látogatott igazi sűrű erdőkben, vagy gondozott földek, meseszép tisztások mellett halad, túrázóink varázslatos tájakon kirándulva kaphatnak bepillantást a Bakonyi rengetegbe.

Bővebben: Teljesítménytúra! - Tés - Római-fürdő 15/30/50

SZLOVÉN-MAGYAR BRINGÁS HÉT

Programok  

Egyesületünk előtérbe helyezi a kizárólag testi erővel való közlekedést, az egészséges életmód és a mozgás örömének népszerűsítését.
Kerékpáros csapatunk a rendszeres edzéseken, teljesítménytúrákon és versenyeken való részvételen túl az amatőr, hozzánk kapcsolódni szándékozó kerékpárosokat is rendszeresen megszólítja

Bővebben: SZLOVÉN-MAGYAR BRINGÁS HÉT

Gaja Tour 30 /70 /100/170 km - 2017

Teljesítménytúrák  

Második alkalommal kerül a Gaja-völgy Egyesület szervezésében megrendezésre a népszerű Gaja Tour Bakonyi kerékpáros teljesítménytúra, mely négy megyét is érint. A családias jellegű kerékpártúrák Bakonynánáról rajtoló résztvevői Bakonyalja településein át, meseszép bakonyi tájakon tekerhetnek.

Bővebben: Gaja Tour 30 /70 /100/170 km - 2017

Zsivótzky Gyula emléktúra - 2017

Vezetett túrák  

A túra Zsivótzky Gyulának állít emléket, aki kalapácsvetés világcsúcsát kétszer, Európa-csúcsát négyszer javította meg. 1958 és 1970 között tizenhárom egymást követő évben lett magyar bajnok. Az aktív sportolást 1973-ban fejezte be. Ő volt az első 70 méter felett teljesítő magyar kalapácsvető.

Bővebben: Zsivótzky Gyula emléktúra - 2017

A Gaja-völgy Egyesület 2017. évi programjai

TeljesítménytúrákKedves természetet szerető barátaink, túratársaink. Egyesületünk a 2017-es évben is kiváló programokkal, vezetett túrákkal és gyalogos, valamint kerékpáros túrákkal vár benneteket a Bakony legszebb tájain.

Fogadjátok szeretettel rövid előzetesünket programjainkról, eseményeinkről.

Bővebben: A Gaja-völgy Egyesület 2017. évi programjai

Naptár

Ajánló

A Gaja-völgy és a Bakonyalja
TURISZTIKAI CÉLPONTJAI

Hosszabb időt, vagy egy kellemes hétvégét szeretnél eltölteni, vagy csak túráznál egyet? Esetleg programokat, táborokat, kihívásokat keresel, és családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal tartalmasan szeretnéd eltölteni szabadidődet?

Itt mindehhez ötleteket és tippeket találsz!
Oldalainkon bemutatjuk a Gaja-völgy és a Bakonyalja turisztikai látnivalóit, a táj szépségeit. Tippeket adunk gyalogos és kerékpáros túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, ajánlunk szállást és javaslunk vendéglátó helyeket. Nálunk megtalálod a falvakban zajló fontosabb programokat, város és falunapokat, fesztiválokat és eseményeket is. Pillants bele a Bakonyi és Vértesi települések életébe.
Nézd meg eseménynaptárunkat!

 

Gyalogosan vagy kerékpárral?
A Bakony és a Vértes kimeríthetetlen gyalogos és kerékpáros túraútvonalakban, melyek felfedezéséhez túravezetést, és komplett, a vezetett túrákhoz kapcsolódó programokat is kínálunk. A gondozott, folyamatosan bővülő jelzett és jelzetlen túraúthálózat vezetésünkkel még a gyakorlott és tapasztalt túrázóknak is okozhat kellemes meglepetéseket, mutathatunk újdonságokat. Oldalainkon megtalálható programcsomagok garantált élményeket és aktív kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.
Csodás - néhol mesebeli - környezet, sok látnivalóval.

 

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!

Gaja-völgy a Facebookon!

Gaja-völgyi túrák

Gaja Fitt Dance

Gaja Fitt Bike