A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Turizmus & Szabadidő

A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Hivatalos turisztikai honlap

Turizmus és szabadidő

Magyar

Bodajk-Gaja-völgyi Mikulás 10/25 - 2017.12.02 (szombat)

TeljesítménytúrákIsmét itt a tél, Bodajk és a megunhatatlan Gaja-völgy hamarosan megtelik ünnepi hangulattal. A táj a csupasz fák ellenére is nagyon szép és változatos, a csobogó patak – majd ha fagy – csilingelő jégcsapokat varázsol a kisebb zuhatagok köré.

Bővebben: Bodajk-Gaja-völgyi Mikulás 10/25 - 2017.12.02 (szombat)

2017 évi Európai Mobilitási Hét - Bodajk

Programok  

Egyesületünk első alkalommal szervezi Bodajkon az Európai Mobilitási Hét programjait, és a programsorozat keretén belül második alkalommal a "Bringázz velünk!" napot, mely kerékpártúrával településeket, városokat kötünk össze, és tovább népszerűsítjük a kerékpározást.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk programjainkra!

 

Bővebben: 2017 évi Európai Mobilitási Hét - Bodajk

SZLOVÉN-MAGYAR BRINGÁS HÉT

Programok  

Egyesületünk előtérbe helyezi a kizárólag testi erővel való közlekedést, az egészséges életmód és a mozgás örömének népszerűsítését.
Kerékpáros csapatunk a rendszeres edzéseken, teljesítménytúrákon és versenyeken való részvételen túl az amatőr, hozzánk kapcsolódni szándékozó kerékpárosokat is rendszeresen megszólítja

Bővebben: SZLOVÉN-MAGYAR BRINGÁS HÉT

Zsivótzky Gyula emléktúra - 2017

Vezetett túrák  

A túra Zsivótzky Gyulának állít emléket, aki kalapácsvetés világcsúcsát kétszer, Európa-csúcsát négyszer javította meg. 1958 és 1970 között tizenhárom egymást követő évben lett magyar bajnok. Az aktív sportolást 1973-ban fejezte be. Ő volt az első 70 méter felett teljesítő magyar kalapácsvető.

Bővebben: Zsivótzky Gyula emléktúra - 2017

A Gaja-völgy Egyesület 2017. évi programjai

TeljesítménytúrákKedves természetet szerető barátaink, túratársaink. Egyesületünk a 2017-es évben is kiváló programokkal, vezetett túrákkal és gyalogos, valamint kerékpáros túrákkal vár benneteket a Bakony legszebb tájain.

Fogadjátok szeretettel rövid előzetesünket programjainkról, eseményeinkről.

Bővebben: A Gaja-völgy Egyesület 2017. évi programjai

Naptár

Ajánló

A Gaja-völgy és a Bakonyalja
TURISZTIKAI CÉLPONTJAI

Hosszabb időt, vagy egy kellemes hétvégét szeretnél eltölteni, vagy csak túráznál egyet? Esetleg programokat, táborokat, kihívásokat keresel, és családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal tartalmasan szeretnéd eltölteni szabadidődet?

Itt mindehhez ötleteket és tippeket találsz!
Oldalainkon bemutatjuk a Gaja-völgy és a Bakonyalja turisztikai látnivalóit, a táj szépségeit. Tippeket adunk gyalogos és kerékpáros túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, ajánlunk szállást és javaslunk vendéglátó helyeket. Nálunk megtalálod a falvakban zajló fontosabb programokat, város és falunapokat, fesztiválokat és eseményeket is. Pillants bele a Bakonyi és Vértesi települések életébe.
Nézd meg eseménynaptárunkat!

 

Gyalogosan vagy kerékpárral?
A Bakony és a Vértes kimeríthetetlen gyalogos és kerékpáros túraútvonalakban, melyek felfedezéséhez túravezetést, és komplett, a vezetett túrákhoz kapcsolódó programokat is kínálunk. A gondozott, folyamatosan bővülő jelzett és jelzetlen túraúthálózat vezetésünkkel még a gyakorlott és tapasztalt túrázóknak is okozhat kellemes meglepetéseket, mutathatunk újdonságokat. Oldalainkon megtalálható programcsomagok garantált élményeket és aktív kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.
Csodás - néhol mesebeli - környezet, sok látnivalóval.

 

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!

Gaja-völgy a Facebookon!

Gaja-völgyi túrák

Gaja Fitt Dance

Gaja Fitt Bike