A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Turizmus & Szabadidő

A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Hivatalos turisztikai honlap

Turizmus és szabadidő

A Gaja-völgy Egyesület 2018. évi programjai

TeljesítménytúrákKedves természetet szerető barátaink, túratársaink. Egyesületünk a 2018-as évben is kiváló programokkal, vezetett túrákkal és gyalogos, valamint kerékpáros túrákkal vár benneteket a Bakony és az ország legszebb tájain.
Fogadjátok szeretettel rövid előzetesünket programjainkról, eseményeinkről.

Bővebben: A Gaja-völgy Egyesület 2018. évi programjai

Nappali és éjszakai vezetett túrák

 

Teljesítménytúrák  

OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK, CÉGES TÚRÁK, VEZETETT TÚRÁK!
Egyesületünk gyakorlott túravezetői jó ismerői a Bakonyi és Vértesi erdők túraútvonalainak. Évente a vezetett nappali és éjszakai túráinkon több százan vesznek részt, az óvodásoktól a nyugdíjasokig, és élményekkel gazdagodva térnek haza.

Bővebben: Nappali és éjszakai vezetett túrák

Túra a Rám szakadékhoz

Programok  

Egyesületünk 2018 évi első nyílt, vezetett túráján a Rám szakadékot és környékét látogatjuk meg. Csatlakoz a vidám csapatunkhoz, kiránduljunk együtt egy nagyot, jó társaságban a tél közepén!
Időpont: 2018. január 13. (szombat)

Bővebben: Túra a Rám szakadékhoz

Jásdi Nyuszitúra 35/25/15/8

Programok Jásd és környéke, igazi túraparadicsom.
A Gaja-völgy Egyesület harmadik alkalommal rendezi meg a Húsvéti "Nyuszitúráját", mely a Gaja-völgyi túrák sorozatának népszerű helyszínéről, Jásdról indul.
A mesés környék bemutatására 4, különböző szintű látványos túrát terveztünk, melyek érintik a Bakony legszebb tájait.

Bővebben: Jásdi Nyuszitúra 35/25/15/8

2017 - Szlovén-Magyar Bringás Hét

Programok  

Egyesületünk előtérbe helyezi a kizárólag testi erővel való közlekedést, az egészséges életmód és a mozgás örömének népszerűsítését.
Kerékpáros csapatunk a rendszeres edzéseken, teljesítménytúrákon és versenyeken való részvételen túl az amatőr, hozzánk kapcsolódni szándékozó kerékpárosokat is rendszeresen megszólítja

Bővebben: 2017 - Szlovén-Magyar Bringás Hét

2017 évi Európai Mobilitási Hét - Bodajk

Programok  

Egyesületünk első alkalommal szervezi Bodajkon az Európai Mobilitási Hét programjait, és a programsorozat keretén belül második alkalommal a "Bringázz velünk!" napot, mely kerékpártúrával településeket, városokat kötünk össze, és tovább népszerűsítjük a kerékpározást.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk programjainkra!

 

Bővebben: 2017 évi Európai Mobilitási Hét - Bodajk

Naptár

Ajánló

A Gaja-völgy és a Bakonyalja
TURISZTIKAI CÉLPONTJAI

Hosszabb időt, vagy egy kellemes hétvégét szeretnél eltölteni, vagy csak túráznál egyet? Esetleg programokat, táborokat, kihívásokat keresel, és családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal tartalmasan szeretnéd eltölteni szabadidődet?

Itt mindehhez ötleteket és tippeket találsz!
Oldalainkon bemutatjuk a Gaja-völgy és a Bakonyalja turisztikai látnivalóit, a táj szépségeit. Tippeket adunk gyalogos és kerékpáros túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, ajánlunk szállást és javaslunk vendéglátó helyeket. Nálunk megtalálod a falvakban zajló fontosabb programokat, város és falunapokat, fesztiválokat és eseményeket is. Pillants bele a Bakonyi és Vértesi települések életébe.
Nézd meg eseménynaptárunkat!

 

Gyalogosan vagy kerékpárral?
A Bakony és a Vértes kimeríthetetlen gyalogos és kerékpáros túraútvonalakban, melyek felfedezéséhez túravezetést, és komplett, a vezetett túrákhoz kapcsolódó programokat is kínálunk. A gondozott, folyamatosan bővülő jelzett és jelzetlen túraúthálózat vezetésünkkel még a gyakorlott és tapasztalt túrázóknak is okozhat kellemes meglepetéseket, mutathatunk újdonságokat. Oldalainkon megtalálható programcsomagok garantált élményeket és aktív kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.
Csodás - néhol mesebeli - környezet, sok látnivalóval.

 

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!

Gaja-völgy a Facebookon!

Gaja-völgyi túrák

Gaja Fitt Dance

Gaja Fitt Bike