A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Turizmus & Szabadidő

A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Hivatalos turisztikai honlap

Turizmus és szabadidő

Magyar

Bodajk - Gaja-völgy Városnapi Túrák 10/15/25

Teljesítménytúrák  

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Gaja-völgyi túrák túrasorozat Bodajki eseménye, mellyel a Bodajki Városnapot tesszük színesebbé az ország minden részéről érkező résztvevőkkel!


A három távval tervezett túrák a csodálatos Bodajki Segítő Szűz Mária Kegyhelytől indulnak, mely helyszín már magában is egy misztikus látnivaló.
A résztvevők érintik a kálváriát, az új – mesés panorámát nyújtó – Károlyi kilátót, a Bársony István emlékházat, a Károlyi Kastélyt, és természetesen a Gaja-patak szurdokvölgyét is.

A sikeresen visszaérkezők emléklapot, kitűzőt kapnak, és a Bodajki Városnap programjain pihenhetik ki a túra fáradalmait.

Útvonalak

Útvonal 25 km: Bodajk (GCBOD) > Kálvária > Kesellő (szoborpark) > Károlyi-kilátó > Alba Regia-forrás (GCALBA) > Halomsírok > Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó > Fehérvárcsurgói víztározó gát > Pisztrángos-tó > Bársony István Emlékház > Vaskereszt > Ádám Éva fa > Gaja-szurdok (GCGaja) > Varjúvár > Sípálya (panoráma) > Bodajk

Útvonal 15 km: Bodajk (GCBOD) > Kálvária > Kesellő (szoborpark) > Károlyi-kilátó > Alba Regia-forrás (GCALBA) > Halomsírok > Pisztrángos-tó > Szeles árok > Bársony István Emlékház > Vaskereszt > Ádám Éva fa > Gaja-szurdok (GCGaja) > Varjúvár > Sípálya (panoráma) > Bodajk

Útvonal 10 km: Bodajk (GCBOD) > Kálvária > Kesellő (szoborpark) > Sípálya (panoráma) > Károlyi kilátó > Alba Regia-forrás (GCALBA) > Ádám-Éva fa > Pisztrángos-tó > Ádám-Éva fa > Gaja-szurdok (GCGaja) > Varjúvár > Sípálya > Bodajk

Helyszín:

Fejér megye | 8053 Bodajk, Bodajki Segítő Szűz Mária Kegyhely, Szent István tér 1.
Rajt: 2017. július 1. | 07:00 – 11:00
Napkelte: 04:44 | Napnyugta: 20:49


TelepülésekA település honlapja: Bodajk

Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1620135751621978/

Teljesítménytúrázók társasága: http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=8082

A túrával kapcsolatban itt lehet érdeklődni!

A változtatás jogát fenntartjuk!

 


 

Képek az előző túrákról - túrázóinktól

Teljesítménytúrák   Teljesítménytúrák   Teljesítménytúrák

 
 
Teljesítménytúrák   Teljesítménytúrák   Teljesítménytúrák

 
 
         

gajavolgy.hu

 

Naptár

Ajánló

A Gaja-völgy és a Bakonyalja
TURISZTIKAI CÉLPONTJAI

Hosszabb időt, vagy egy kellemes hétvégét szeretnél eltölteni, vagy csak túráznál egyet? Esetleg programokat, táborokat, kihívásokat keresel, és családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal tartalmasan szeretnéd eltölteni szabadidődet?

Itt mindehhez ötleteket és tippeket találsz!
Oldalainkon bemutatjuk a Gaja-völgy és a Bakonyalja turisztikai látnivalóit, a táj szépségeit. Tippeket adunk gyalogos és kerékpáros túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, ajánlunk szállást és javaslunk vendéglátó helyeket. Nálunk megtalálod a falvakban zajló fontosabb programokat, város és falunapokat, fesztiválokat és eseményeket is. Pillants bele a Bakonyi és Vértesi települések életébe.
Nézd meg eseménynaptárunkat!

 

Gyalogosan vagy kerékpárral?
A Bakony és a Vértes kimeríthetetlen gyalogos és kerékpáros túraútvonalakban, melyek felfedezéséhez túravezetést, és komplett, a vezetett túrákhoz kapcsolódó programokat is kínálunk. A gondozott, folyamatosan bővülő jelzett és jelzetlen túraúthálózat vezetésünkkel még a gyakorlott és tapasztalt túrázóknak is okozhat kellemes meglepetéseket, mutathatunk újdonságokat. Oldalainkon megtalálható programcsomagok garantált élményeket és aktív kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.
Csodás - néhol mesebeli - környezet, sok látnivalóval.

 

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!

Gaja-völgy a Facebookon!

Gaja-völgyi túrák

Gaja Fitt Dance

Gaja Fitt Bike

>> Címlap Címoldal Programok Bodajk - Gaja-völgy Városnapi Túrák 10/15/25