A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Turizmus & Szabadidő

A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Hivatalos turisztikai honlap

Turizmus és szabadidő

Ökumenikus családi nap Bakonyszombathelyen

ProgramokBakonyszombathely- Ökumenikus családi nap

Ökumenikus családi nap veszi kezdetét reggel 9 órakor települési tehetségválasztóval. Célja a Bakonyszombathelyen és a környéken élő fiatalok bevonása tehetségterületekbe: elsősorban a művészetek és sport területén.

A résztvevők az állomásokon kipróbálhatják magukat különféle tevékenységekben. Pl.: színjátszás, versmondás, sakk, zumba, stb.

A nap folytatásaként, délután 16 órától sportvetélkedők, kvízjátékok lesznek.

A rendezők gondoltak a kisebbekre is, akik az Ákom-Bákom Bábcsoport előadásában a ,,Világgá ment csacsi és bari" című előadást láthatják.

Ezt követően Vadkerti Imre (Jimmy) koncertje szórakoztatja a közönséget.

A nap zárásaként tábortűz!

gajavolgy.hu | bakonyalja.hu

Naptár

Ajánló

A Gaja-völgy és a Bakonyalja
TURISZTIKAI CÉLPONTJAI

Hosszabb időt, vagy egy kellemes hétvégét szeretnél eltölteni, vagy csak túráznál egyet? Esetleg programokat, táborokat, kihívásokat keresel, és családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal tartalmasan szeretnéd eltölteni szabadidődet?

Itt mindehhez ötleteket és tippeket találsz!
Oldalainkon bemutatjuk a Gaja-völgy és a Bakonyalja turisztikai látnivalóit, a táj szépségeit. Tippeket adunk gyalogos és kerékpáros túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, ajánlunk szállást és javaslunk vendéglátó helyeket. Nálunk megtalálod a falvakban zajló fontosabb programokat, város és falunapokat, fesztiválokat és eseményeket is. Pillants bele a Bakonyi és Vértesi települések életébe.
Nézd meg eseménynaptárunkat!

 

Gyalogosan vagy kerékpárral?
A Bakony és a Vértes kimeríthetetlen gyalogos és kerékpáros túraútvonalakban, melyek felfedezéséhez túravezetést, és komplett, a vezetett túrákhoz kapcsolódó programokat is kínálunk. A gondozott, folyamatosan bővülő jelzett és jelzetlen túraúthálózat vezetésünkkel még a gyakorlott és tapasztalt túrázóknak is okozhat kellemes meglepetéseket, mutathatunk újdonságokat. Oldalainkon megtalálható programcsomagok garantált élményeket és aktív kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.
Csodás - néhol mesebeli - környezet, sok látnivalóval.

 

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!

Gaja-völgy a Facebookon!

Gaja-völgyi túrák

Gaja Fitt Dance

Gaja Fitt Bike

>> Címlap Címoldal Programok Ökumenikus családi nap Bakonyszombathelyen