A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Turizmus & Szabadidő

A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Hivatalos turisztikai honlap

Turizmus és szabadidő

Sport és egészségnap Bakonyszombathelyen

ProgramokKedves Érdeklődők!

Ha szeretnének egy kellemes, aktív délutánt eltölteni családjukkal, szeretettel várjuk Önöket 2018. május 19-én 14 órától a Bakonyszombathelyi Kastélyparkba (rossz idő esetén a Sportcsarnokba).

Megtekinthetnek sportbemutatókat, kipróbálhatják magukat vívásban, íjászatban, kóstolhatják a helyi kézművesek termékeit. Az egészségsátorban lehetőségük van vérnyomás- és vércukormérést végeztetni.
16 órától Béres Alexandrával tornázhatnak együtt. (Kérjük, polifoamot hozzanak magukkal!)

A kicsiket az óvó nénik várják a játéksátorban, kifáradhatnak az ugrálóvárban, simogathatnak kisállatokat, készíttethetnek csillámtetoválást is.

Rendezvényünk ingyenes, de becsületkasszába fogadunk adományokat, amelyeket a Rex Komáromi Állatvédő Egyesület támogatására gyűjtünk. Az egyesület néhány örökbe fogadható kutyussal képviselteti magát a rendezvényen.

A rendezvény lezárásaként meghívunk mindenkit közös éneklésre a tábortűz mellett.

Ne hagyják ki!

gajavolgy.hu | bakonyalja.hu

Naptár

Ajánló

A Gaja-völgy és a Bakonyalja
TURISZTIKAI CÉLPONTJAI

Hosszabb időt, vagy egy kellemes hétvégét szeretnél eltölteni, vagy csak túráznál egyet? Esetleg programokat, táborokat, kihívásokat keresel, és családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal tartalmasan szeretnéd eltölteni szabadidődet?

Itt mindehhez ötleteket és tippeket találsz!
Oldalainkon bemutatjuk a Gaja-völgy és a Bakonyalja turisztikai látnivalóit, a táj szépségeit. Tippeket adunk gyalogos és kerékpáros túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, ajánlunk szállást és javaslunk vendéglátó helyeket. Nálunk megtalálod a falvakban zajló fontosabb programokat, város és falunapokat, fesztiválokat és eseményeket is. Pillants bele a Bakonyi és Vértesi települések életébe.
Nézd meg eseménynaptárunkat!

 

Gyalogosan vagy kerékpárral?
A Bakony és a Vértes kimeríthetetlen gyalogos és kerékpáros túraútvonalakban, melyek felfedezéséhez túravezetést, és komplett, a vezetett túrákhoz kapcsolódó programokat is kínálunk. A gondozott, folyamatosan bővülő jelzett és jelzetlen túraúthálózat vezetésünkkel még a gyakorlott és tapasztalt túrázóknak is okozhat kellemes meglepetéseket, mutathatunk újdonságokat. Oldalainkon megtalálható programcsomagok garantált élményeket és aktív kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.
Csodás - néhol mesebeli - környezet, sok látnivalóval.

 

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!

Gaja-völgy a Facebookon!

Gaja-völgyi túrák

Gaja Fitt Dance

Gaja Fitt Bike

>> Címlap Címoldal Programok Sport és egészségnap Bakonyszombathelyen