A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Turizmus & Szabadidő

A Gaja-völgy és a Bakonyalja | Hivatalos turisztikai honlap

Turizmus és szabadidő

Magyar

Turisztikai Kalauz

Gaja-völgy és bakonyalja   Hatalmas népszerűségnek örvend a turisták körében egyesületünk kiadásában megjelent, "A Gaja-völgy és a Bakonyalja – Turisztikai Kalauz" hiánypótló kiadványunk, mely a Zirc, Kisbér, Bodajk, Csókakő és Székesfehérvár által határolt tájegységet mutatja be.

A kis füzet lapjain bemutatkoztak a turisztikai szempontból fontosabb települések, megtalálhatók benne a kiemelt turisztikai látnivalók, túraútvonalak, gasztronómiai ajánlatok is, mely tartalmak csalogató iránytűként szolgálnak a térségünket még nem ismerő turistáknak, emlékül az itt jártaknak.

A tartalmas füzetet hamarosan több, a térséget még alaposabban bemutató turisztikai kiadvány követi. Terjesztését ígéretünkhöz híven célzottan, elsősorban a turisták kezébe adva oldjuk meg, de postai úton is megrendelhető előzetes egyeztetés szerint.

Gaja-völgy és bakonyalja   Gaja-völgy és bakonyalja   Gaja-völgy és bakonyalja

 
 
Gaja-völgy és bakonyalja       Gaja-völgy és bakonyalja

     

Amennyiben szeretne hozzájutni kiadványunkhoz, itt veheti fel velünk a kapcsolatot.

A hozzánk érkezőknek jó túrázást, kellemes, aktív kikapcsolódást kívánunk.

gajavolgy.hu

Naptár

Ajánló

A Gaja-völgy és a Bakonyalja
TURISZTIKAI CÉLPONTJAI

Hosszabb időt, vagy egy kellemes hétvégét szeretnél eltölteni, vagy csak túráznál egyet? Esetleg programokat, táborokat, kihívásokat keresel, és családoddal, barátaiddal, munkatársaiddal tartalmasan szeretnéd eltölteni szabadidődet?

Itt mindehhez ötleteket és tippeket találsz!
Oldalainkon bemutatjuk a Gaja-völgy és a Bakonyalja turisztikai látnivalóit, a táj szépségeit. Tippeket adunk gyalogos és kerékpáros túrázáshoz, kikapcsolódáshoz, ajánlunk szállást és javaslunk vendéglátó helyeket. Nálunk megtalálod a falvakban zajló fontosabb programokat, város és falunapokat, fesztiválokat és eseményeket is. Pillants bele a Bakonyi és Vértesi települések életébe.
Nézd meg eseménynaptárunkat!

 

Gyalogosan vagy kerékpárral?
A Bakony és a Vértes kimeríthetetlen gyalogos és kerékpáros túraútvonalakban, melyek felfedezéséhez túravezetést, és komplett, a vezetett túrákhoz kapcsolódó programokat is kínálunk. A gondozott, folyamatosan bővülő jelzett és jelzetlen túraúthálózat vezetésünkkel még a gyakorlott és tapasztalt túrázóknak is okozhat kellemes meglepetéseket, mutathatunk újdonságokat. Oldalainkon megtalálható programcsomagok garantált élményeket és aktív kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.
Csodás - néhol mesebeli - környezet, sok látnivalóval.

 

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!

Gaja-völgy a Facebookon!

Gaja-völgyi túrák

Gaja Fitt Dance

Gaja Fitt Bike

>> Címlap Címoldal Címlap Turisztikai Kalauz