A Gaja-völgy Egyesület

A Gaja-völgy Egyesület egy mikronnyi méretű civil szerveződés maroknyi tagsággal! Tagjaink hétköznapi életükben is rendszeresen járják a természetet. Egyesületi rendezvényeken pedig teljes odaadással képviselik a táj szeretetét, védelmét, az egészség megőrzését, a fizikai terhelhetőség fejlesztését, és természetesen az ismeretterjesztést.

Folyamatos a teljesítés a minősítések tekintetében, eredményes a részvétel túravezető képzéseken, rendszeres kéktúrázók, illetve van minősített Gyermek Kéktúrázónk is, hogy csak a jelentősebb érdemeket említsük. De amit nem csak önmagukért végeznek: teljesítménytúrákon, versenyeken rajt-cél helyen, ellenőrző pontokon velük találkozhatsz, tőlük kapsz frissítőt, segítséget, információt. Ők takarítanak a résztvevők után, lejárják a túrát verseny előtt és után. Útvonalat, emléklapot, kitűzőt terveznek, ellátmányt szereznek be akár több száz emberre. Engedélyeket kérnek, figyelik a korlátozásokat, tilalmakat!
Tiszteljük a tapasztaltabbak eredményeit, támogatjuk az ifjak tevékeny energiáit. Rendszeresen találkozhatsz önkéntes diákokkal is eseményeinken.

Ugye milyen egyszerű? Vagy mégsem? Gyere, próbáld ki! Ha saját magadat szeretnéd fejleszteni elindítunk az úton: túrajelentések igazolása, rögzítése. Igazoló füzetek beszerzése. Technikai tanácsadás: gyalogos és kerékpáros szakágakban!
Ha tennél másokért: lehetsz pontőr, indító vagy érkeztető, túra után SEPRŰ! Kövesd a facebook oldalunkat, hirdesd aktívan az egyesület rendezvényeit!

A Gaja-völgyi Túrák a Facebookon!

Szeretnénk felhívni figyelmedet, ha fontos számodra teljesítményed mérése, értékelése, de nem szeretnéd az új irányzatokat kipróbálni, vagy várni a korlátozások feloldására, illetve egyéni túraútvonalon haladnál: tudunk ebben segíteni. Keress bennünket túraminősítésekkel kapcsolatban! Kezd el most a bronz fokozat megszerzését! Ne vesszenek el megtett kilométereid!

Szeresd a természetet, s szeretve leszel általa!


 

A Gaja-völgy Egyesület bankszámla száma:
UniCredit Bank Hungary Zrt.: 10918001-00000042-42950004

 
 
  DOKUMENTUMOK  
                 
         
  Alapszabály   Belépési
szándéknyilatkozat
  Túranapló  

Túrajelentés

 
 
 
 
 
 
         
  Beszámoló
2013.
  Beszámoló
2014.
  Beszámoló
2015.
  Beszámoló
2016.
 
 
 
 
 
 
         
  Beszámoló
2017.
  Beszámoló
2018.
  Beszámoló
2019.
  Beszámoló
2020.
 
 
 
 
 
 
             
  Beszámoló
2021.
  Beszámoló
2022.
         
 
 
 
 
 
     

Hivatalos adatok a Bíróság oldalán!

gajavolgy.hu