GAJA-VÖLGY-KLASSZIK-15K

Teljesítsd, amikor csak akarod!

A körtúra végig jelzett utakon halad, érintve a Halomsírok történelmi emlékhelyet, a Vasutas pihenőt, a legendás Ádám-Éva fát, Varjúvár érintésével megközelíthető Károlyi kilátót és az Alba-Regia-forrást. Keresztezve a Gaja-patakot a túra felvezet a Vaskereszt emlékhelyhez, majd le a Pisztrángos-tóhoz. Innen már - részben a jól ismert úton - a kiinduló pontba kell visszajutni!

Technikai tudnivalók a túráról:

  • A "Gaja-völgy Klasszik" egy bármikor teljesíthető - instant - terepfutás vagy teljesítménytúra, amelyet meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül kell teljesíteni.
  • A "Gaja-völgy Klasszik" távja: 15.14km, emelkedés: 315m, szintidő: 5 óra.
  • A túrához pontos leírást tartalmazó menetlapot, térképet kap (Fehérvárcsurgó, Károlyi kastély recepció) minden regisztrált induló, a sikeres túrázó a túra végén pedig kitűzőt és emléklapot, melyet a megadott postacímre küldünk!
  • A teljesítéshez szükséged lesz egy feltöltött telefonra, mellyel a menetlapon meghatározott fotókat elkészíted, és elküldöd a megadott emailcímre. Ezen a túrán semmilyen alkalmazást nem kell használnod, csak egy navigációt, ha a menetlapon lévő térkép nem lenne elég.
  • Az induláshoz előzetes nevezésre van szükséged a lenti linken!
  • Kérjük, hogy minden induló külön regisztráljon! Nevezési díj: 2000.- Ft Sikeres regisztráció, majd ezt követő utalás után emailben kapsz egy levelet, melyet a Károlyi kastély (Fehérvárcsurgó, 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi Sándor u. 2.) recepcióján kell bemutatni. Sikeres azonosítás után egy borítékban megkapod a RAJTLAP-ot, és egy kis ajándékot.
  • A rajt után a menetlapon lévő útleírásban megadott sorrendben, az útvonalat követve kell felkeresned az ellenőrzőpontokat, és telefonod segítségével lefotózni.
  • A túra után már csak a fotókat kell beküldened a megadott módon, és postázzuk a kitűzőt és az emléklapot. Ellenőrző pontok (EP) száma 6!

Kövesd a túra Facebook oldalát is, itt akár meg is oszthatod a túrán szerzett élményeidet!


Teljesítménytúrák

Fotók az útvonalról

"Gaja-völgy! a Bakony gyöngyszeme!"