Károlyi – Kastély Hotel & Restaurant

A Károlyi – Kastély Hotel & Restaurant a történelmi múlt titkait őrző, teljes pompájában tündöklő gyöngyszem. Ajánljuk mindenkinek, aki rajong a gasztronómiáért, a csodaszép parkokért, a nyugalomért és szeretné egy különleges szálláshelyen tölteni az estét. Szobáink a kastély északi és déli szárnyában kaptak helyet, melyeket a grófi család tagjairól és a Bakony gyöngyszemeiről neveztünk el.

Összesen 23 szobánk mindegyike minibárral és laptop méretű széffel, WiFi kapcsolattal rendelkezik. Emeleti szobáinkban légkondicionáló berendezés biztosítja a hűsítő pihenést. A lakosztályoktól a sztenderd szobákig minden szobánk saját fürdőszobával rendelkezik. Akár egy kávéra tér be hozzánk, akár egy éjszakára vendégünk, van lehetőség kastélylátogatásra idegenvezetővel vezetett túráink alkalmával. Szálláshelyünkön összesen kb. 70 fő elhelyezésére van lehetőség. Parkolásra díjmentesen van lehetőség a kastély parkjában kijelölt parkolóhelyeken, kastélyunk a kéktúra útvonal mentén található. A kastélyhoz tartozó park állományában ősfák és olyan faóriások láthatók, mint a császárfa, görög jegenyefenyő, vadgesztenyefa, ezeken kívül található még itt feketefenyő, vérbükk- és vörösfenyő, tiszafa, kolorádófenyő, török mogyoró, szomorú gyertyán és magas kőris.

A Fehérvárcsurgói víztározó, a Gaja patak valamint a Vadaspark együttese rendkívüli látványosság minden olyan ember számára, aki kicsit is kedveli a természetet, a természetjárást vagy egyszerűen csak ki szeretne kapcsolódni.

Minden hónap egyik vasárnapján kastélyunk Botanikai sétát szervez:

https://karolyikastely.accenthotels.com/hu/programok/botanikai-seta

Kastélyunkban minden évben számos programlehetőség várja vendégeinket:

https://karolyikastely.accenthotels.com/hu/karolyi-jozsef-alapitvany/programok