Nőnapi túra a péti dombokon!

Kedves Urak, Túratársak!

Következő túránk jó alkalom, hogy ne szokványos módon kedveskedjenek a hölgyeknek, lányoknak Nőnap alkalmából, ezért meglepetés túránkat ajánljuk sok szeretettel. Hozzák el társaikat, barátnőiket, lányaikat!

A túra időpontja: 2021.03.07. (vasárnap) - 10:00 óra

A túra távja: 12 km, szintemelkedés: 147 m
Könnyű túra
Várható befejezés: 15 óra
Találkozópont: 8105 Pétfürdő, Albert pihenőpark, Katona József utca vége parkolási lehetőséggel
MTSZ pontszám: 21

A hölgyek és a tavasz köszöntésére könnyen teljesíthető, barátságos szintű vezetett túrát ajánlunk a hangulatos Keleti-Bakony szelíd dombjain.
Ki ne ismerné a Doktor-sziklát, a híres tányérfenyőt? Vagy mégis van, aki nem tud róluk? Ideje megismerni ezeket a különleges helyeket.
Testébresztő túránk egészen az ösküi Kerektemplomhoz vezet, majd visszafelé érintjük az utunkba eső geodéziai tornyot. Végül a hangulatos Csónakázó tónál (Ifjúsági-tó) fújjuk ki magunkat, majd visszatérünk az Albert pihenőparkba.

Van már Gaja-völgy Egyesület vezetett túrák 2021 igazoló lapod? Ne felejtsd otthon, belekerülhet az újabb pecsét. Ha még nincs, most megkaphatod!

*A túra a hölgyeknek, továbbá a Gaja-völgy Egyesület tagjainak és önkénteseinek ingyenes, de a létszámkorlát kezelése miatt nekik is regisztrációhoz kötött!

Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAIUDygoRMXU-Lel4cLy0C-6Q_3dBLMORyNZD6YMNSw6u4eA/viewform

Facebook:
https://www.facebook.com/events/339166280734126

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, betartva a természetjárás írott és íratlan szabályait. Ellátásáról önállóan gondoskodik, a túrának megfelelő ruházatban, lábbeliben vág neki.
A túrára kutyával (az idevonatkozó szabályok betartásával) érkezőket is szeretettel várjuk!

Minden túratársnak gyönyörű időt, kellemes időtöltést kívánunk!
Szeretettel várunk Pétfürdőn!

Teljesítménytúrák


A közelgő tavasz fotói


gajavolgy.hu