Tés-Római fürdő gyalogos teljesítménytúra
A Bakony... vele nem lehet betelni!
Lendvától a Szlovén Toszkánáig - kerékpártúra
Bringás gasztrotúra Szlovéniában!
TÚRÁZZON VELÜNK!
Ismerje meg a Gaja-völgy szépségeit!
Gaja-völgy
...a szurdok

Települések és helyi programok

TeljesítménytúrákGaja-völgyi Mikulás 15/10 – Bodajk

Bodajk | 2019.december 01. - vasárnap

Ismét itt a tél, Bodajk és a megunhatatlan Gaja-völgy hamarosan megtelik ünnepi hangulattal. A táj a csupasz fák ellenére is nagyon szép és változatos, a csobogó patak – majd ha fagy – csilingelő jégcsapokat varázsol a kisebb zuhatagok köré.

A Mikulás már a szakállát is lecserélte, így várja a lelkes gyerekeket és felnőtteket a völgybe, meglepetésekkel, és a már megszokott, könnyű 10 km-es, valamint a komolyabb 15 km-es távval!

A rövidebb táv egy családi séta jellegű, sokak által kedvelt klasszikus szurdoktúra , mely gyerekekkel is könnyedén teljesíthető. A nagyobb táv is csak 15 km, és a Fehérvárcsurgói víztározó bővítése miatt az idei évben még nem megy el Károlyi-kastélyig!

 

Teljesítménytúrák


Hozd magaddal egy megunt játékodat!

Az idén is szeretnék folytatni a közkedvelt "játék csere-bere" lehetőségét. A túra előtt a megunt játékodat, leteheted egy asztalra, ahol kapsz egy sorszámot majd a túra végén kiválthatod egy másik játékra. A hozott tárgyakat el lehet cserélni akár játékra, akár könyvre,vagy bármi más lehetőségre ami adott a választékból.

Napkelte: 07:10
Napnyugta: 15:59

Részletek hamarosan!

Teljesítménytúrák   Teljesítménytúrák   Teljesítménytúrák

 
 

 

Partnereink

     

A változtatás jogát fenntartjuk!

gajavolgy.hu